MIDDEN - DELFLAND

Concert Uit de kunst! in het Prinsenhof Delft op 13 april

Men neme: een lenteavond, een mystieke zaal, een harmonieorkest, een fanfare en een dirigent. Voeg daaraan toe een cello, een harp, uitzinnig publiek, een sublieme akoestiek en veel muzikanten. Meng het geheel in een vloeiende beweging door elkaar en verwonder je over het absoluut hoogstaande resultaat: het concert Uit de kunst!

Muziekverenigingen Sint Caecilia uit Schipluiden en Pius X uit Poeldijk verzorgen op zaterdag 13 april in Museum Het Prinsenhof in Delft een hoogstaand concert onder de naam Uit de kunst! 

Beide orkesten staan onder leiding van dirigent Geert Schrijvers. Het concert begint om 20 uur. Toegang is 13,50 euro aan de deur, in de voorverkoop 
11 euro. 

Op het programma onder meer Casanova voor cello en harmonieorkest van Johan de Meij, Rocca die Garda van Albert-Jan Vervorst, delen uit de Schilderijententoonstelling van Moussorgski en Vuurgeesten van Jan Bosveld. 

Casanova

Laat je betoveren tijdens een avond vol prachtige muziek en bestel kaarten op http://www.piusxpoeldijk.nl/index.php/webshop/toegangskaarten en via de leden van beide verenigingen.


De poster: stuur hem door...


De Van der Mandelezaal tijdens een eerder concert van Caecilia. 

09 december 2013