Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND

Link naar de agenda Link naar de nieuwpagina Link naar de cultuur- en recreatiekaart Link naar de startpagina www.middendelfland.net Thema afbeelding
Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

Thema afbeelding klein
  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

Beeldenexpositie 'Alles uit de kast'
deel van de opbrengst voor st. Lynettes Crèche

Op zaterdag 6 en zondag 7 juli exposeert Galerie Spirits in Stone alle beelden die zij in hun collectie hebben tijdens een tuintentoonstelling aan de Zwethkade Zuid in Den Hoorn. Een deel van de opbrengst gaat naar stichting Lynette's Crèche, die weeskinderen in Zimbabwe een beter bestaan biedt.

Brenda Kooy van Spirits in Stone: "Wij stellen onze tentoonstellingen zorgvuldig samen. Dit zorgt ervoor dat een groot aantal beelden in sommige tentoonstellingen niet opgenomen worden, maar die wel de moeite waard zijn om te zien. Daarom de titel van deze tentoonstelling. We halen, letterlijk, alle beelden uit de kast: Alle beelden die dan nog in ons bezit zijn, stellen we tentoon. Van kleine beeldjes tot grote tuinbeelden.

Alles uit de kast - 6 & 7 juli 2013

Diego Kooy: "Bij onze buren, de familie Jansen van Centrum voor gezond in beweging, organiseerden de stichting Lynette's Crèche jarenlang verkooptentoonstellingen van beelden om inkomsten te genereren voor de stichting. Daar zijn ze sinds dit jaar mee gestopt. Om hen toch te helpen met het verkrijgen van inkomsten én omdat wij dit weeshuis graag steunen, stellen wij tijdens deze tentoonstelling 10% van de omzet van elk beeld beschikbaar aan Lynette's Crèche".

Direct doneren mag natuurlijk ook. Kijk voor meer informatie zie www.lynettescreche.com

Bron: Persbericht Spirits in Stone, 18 juni 2013.

01 april 2024