Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND

Link naar de agenda Link naar de nieuwpagina Link naar de cultuur- en recreatiekaart Link naar de startpagina www.middendelfland.net Thema afbeelding
Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

Thema afbeelding klein
  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

Er op uit in 't Groen? ... Doen! 2013

8 maart 2013. De G.Z-H (Groenservice Zuid-Holland) organiseert in 2013 voor het twintigste achtereenvolgende jaar in samenwerking met de recreatieschappen en Wegener Media, 20 wandelingen en (natuur)excursies voor het hele gezin in de recreatie- en natuurgebieden van Zuid-Holland en omgeving.

Op 17 maart 2013 is er een wandeling in Midden-Delfland: het Abtswoudse Bos. Op 31 maart is er een wandeling 'in de buurt', bij de Dobbeplas en door het Bieslandse Bos en de Balij. Tenslotte is op 20 oktober de KNNV De Boshoek in Schiedam de gastlocatie voor een wandeling rond Kethel. Uiteraard zijn ook de andere wandelingen zeer de moeite waard, maar de reis er naartoe is wat langer.

In de GZH bus, die steeds op de startlocatie aanwezig is, kan men alle beschikbare informatie verkrijgen over de wandelingen en de recreatiegebieden in Zuid-Holland. 

In 2013 worden er 20 wandelingen georganiseerd met (natuur)excursies:

Iedere deelnemer ontvangt een kleine attentie...

Vaak is op het startpunt of op de route een speciale aanbieding voor deelnemers of zijn er extra activiteiten. Door deelname spaart u voor het planten van een eigen boompje in recreatiegebied Dobbeplas. Bij elke wandeling ontvangt u een stempel. Met acht stempels kunt u hieraan meedoen! 

KNNV De Boshoek in Schiedam
KNNV De Boshoek in Schiedam, start op 20 oktober 2013.

02 april 2024