Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND

Link naar de agenda Link naar de nieuwpagina Link naar de cultuur- en recreatiekaart Link naar de startpagina www.middendelfland.net Thema afbeelding
Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

Thema afbeelding klein
  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

Kerstmarkten in Midden-Delfland

Kerstmarkt Schipluiden 2013
Kerstmarkt Schipluiden 2013

8 december 2013. Sinterklaas is al weer even naar Spanje; de tijd van de Kerstmarkten is aangebroken. In elke dorpskern van de gemeente Midden-Delfland zijn ze er weer, evenals in de omliggende steden. Een kort overzicht.

dinsdag 10 december Delft: Lichtjesavond is jaarlijkse traditie om de aanloop naar Kerst te vieren en licht te geven aan de Donkere Dagen van Delft. Zie enkele foto's onderaan deze pagina.
woensdag 11 december Kethel: Kaarsjesavond en Kerstfair in Dickens style met proeverijen. De Kern van het dorp wordt verlicht door kaarsjes achter de ramen. Er lopen mensen in Dickens kleding rond en het Kethels mannenkoor zingt kersliederen, tevens ontsteking van de kerstboom.
Donderdag 12 december Schiedam: Kerst Festival. De Grote Markt is deze dagen gehuld in prachtige Kerstsfeer, met marktkramen, muziek etc.
Donderdag 12 december Maasland (Lentiz): Op de Lentiz kerstmarkt zijn er vanzelfsprekend allerlei kraampjes waar men terecht kan voor de aller-leukste en betaalbare kerstinkopen.
Vrijdag 13 december Maasland: Het Maaslandse Lichtjesfeest en kerstmarkt. Dat is ‘Samen zijn, samen doen, samen verder!’
Vrijdag 13 december Vlaardingen: Kerstmarkt rond de Grote Kerk. Dit jaar ook kerstmarkt in het voormalige Bristol pand aan de Hoogstraat.
Vrijdag 13 december Den Hoorn: Kerstmarkt/Winterfair in de Hoornbloem.
Zaterdag 14 december Schipluiden: Kerstmarkt in Schipluiden langs de Dorpsstraat en in en om de Dorpskerk

Voor meer informatie bekijk de activiteitenagenda van Midden-Delfland Mooi Dichtbij.

Kerstmarkt schipluiden

Lichtjesavond Delft 2013

Lichtjesavond Delft 2013

Lichtjesavond Delft 2013

Lichtjesavond Delft 2013

Lichtjesavond Delft 2013

Lichtjesavond Delft 2013

01 april 2024