Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND

Link naar de agenda Link naar de nieuwpagina Link naar de cultuur- en recreatiekaart Link naar de startpagina www.middendelfland.net Thema afbeelding
Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

Thema afbeelding klein
  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

Rondleidingen in het Westlands Museum

Zondag 1 december is het Westlands Museum geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Deze middag zijn er rondleidingen door het museum en de historische tuin voor individuele bezoekers. De rondleidingen starten om 13.30 uur en om 15.00 uur.

De rondleider geeft een overzicht van de Westlandse geschiedenis en de ontwikkeling van de tuinbouw, de kassenbouw en het veilingsysteem. Tijdens de rondleiding wordt er ook een demonstratie 'klokveilen' gegeven, waar bezoekers aan deel kunnen nemen. Tot slot maakt u een wandeling door de historische tuin van het museum, waarin een reconstructie is gemaakt met origineel materiaal van een Westlands tuinbouwbedrijf uit vroeger tijd.


Rondleiding door de historische tuin met Daan Duijvestijn

Het Westlands Museum is gevestigd aan de Middel Broekweg 154 in Honselersdijk en telefonisch bereikbaar via 0174 - 62 10 84 of www.westlandsmuseum.nl.

Toegangsprijzen: Volwassenen € 4,00, 65-plus € 3,50; kinderen 6 t/m 18 jaar € 1,50; Museumkaarthouders en jongste kinderen gratis. De rondleidingen zijn op deze dag gratis.

Bron: Persbericht Westlands Museum 21 november 2013

01 april 2024