Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND

Link naar de agenda Link naar de nieuwpagina Link naar de cultuur- en recreatiekaart Link naar de startpagina www.middendelfland.net Thema afbeelding
Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

Thema afbeelding klein
  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

Serviezendagen 2013 komen er weer aan: 8 & 9 november

De jaarlijkse serviezendagen komen er weer aan! Nog een kleine maand, dan kun je je hart weer eens goed ophalen. Alles draait om oude serviezen dus "serviezen met een verhaal" tijdens dit evenement, dat uniek is voor Nederland.

Zorgvuldig geselecteerde complete oude diner- en theeserviezen bieden je alles wat nodig hebt om thuis een gezellige sfeer te creëren. Ook oude glaasjes en bijpassend tafellinnen, gebakschalen, maar ook losse onderdelen van alle bekende serviezen. Art Deco en Nouveau, rozen en roosjes, Engelse chique en natuurlijk stoere Franse serviezen. Voor elke portemonnee en woonsfeer.

Barbera Bot en Barbera Keijzer zijn er klaar voor; de kamer en de binnentuin zijn ingericht. Alles is met plezier voorbereid!

Kom met vriendinnen en buurvrouwen op 8 of 9 november 2013 van 11:00 uur tot 17:00 uur naar de Dijkshoornseweg 45 in Den Hoorn (bij Delft)!

Entreegeld? Niet van toepassing.

Voor meer informatie:
E-mail: serviezendagen@gmail.com
Website: www.brocanteserviezen.nl

Bron: Persbericht Den Hoorn 17 september 2013; Barbera Bot 010-5922857 en Barbera Keijzer 015-2577753.

01 april 2024