Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND

Link naar de agenda Link naar de nieuwpagina Link naar de cultuur- en recreatiekaart Link naar de startpagina www.middendelfland.net Thema afbeelding
Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

Thema afbeelding klein
  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

Salsa les voor beginners In Indigo in Schipluiden

Huiskamerrestaurant Indigo gaat een drietal salsa lessen voor beginners organiseren telkens de 2e maandag van de maand. De lessen zijn onafhankelijk van elkaar te volgen als losse workshops of de 3 lessen kunnen als korte cursus gedaan worden. In iedere les wordt aandacht besteed aan de basispassen en daar worden dan per les nieuwe figuren aan toegevoegd. Inschrijven voor koppels maar ook voor singles mogelijk! Voorafgaand aan de les is er gelegenheid voor de cursisten om met elkaar een dagschotel te eten in het restaurant van Indigo.

Kom gezellig meedoen: Voor het volgen van deze lessen is geen danservaring nodig, want alles wordt vanaf de basis rustig uitgelegd. Dansen is voor iedereen weggelegd en voor alle leeftijden. Vooral ook (jonge-) mannen worden uitgenodigd zich in te schrijven.

Salsa les volgen en naar salsafeestjes gaan is een leuke manier om in ontspannen sfeer nieuwe mensen te leren kennen! Wekelijks zijn er namelijk op meerdere locaties in de buurt leuke party's (en volgend jaar komt er ook een salsaband bij Indigo).

Er zijn 3 lesdata (telkens de 2e maandag van de maand): 14 oktober, 11 november, 9 december telkens van 20.30 - 21.45 uur.

Kosten per dansles: 5 euro per keer. Vooraf contant voldaan aan de bar van Indigo. Aan het eind van de les is er gelegenheid om nog met elkaar een vrijdansje te doen.

Samen eten voor de les: Voorafgaand aan de salsales is er mogelijkheid om aan te schuiven aan de aanschuiftafel waar een dagschotel en een toetje geserveerd wordt. Tijd: 19 uur. Combinatieticket Salsa en eten: 17,50 euro.

Opgeven voor singles of paren: een mailtje aan salsa.indigo@gmail.com.

Naar feestjes: Na afloop van deze 3 lessen kent men naast de basispas van de salsa nog een aantal eenvoudige figuren zoals draai voor de dames, draai voor de heren, cross-bodylead, sidestep, cumbia en rumbapas. Hiermee is het mogelijk om al met elkaar naar salsafeestjes te gaan en een gezellige avond te beleven!

Kom nu ook gezellig mee-eten /mee-dansen in Indigo!

Bron: Persbericht 6 oktober 2013.

01 april 2024