Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND

Link naar de agenda Link naar de nieuwpagina Link naar de cultuur- en recreatiekaart Link naar de startpagina www.middendelfland.net Thema afbeelding
Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

Thema afbeelding klein
  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

Highlights van Midden-Delfland 2012 in beeld

8 februari 2013. Midden-Delfland blijft boeiend omdat het nooit hetzelfde is. De jaargetijden en weersomstandigheden helpen daar natuurlijk bij, maar ook ontstaan er elk jaar weer nieuwe initiatieven die leiden tot bijzondere, vaak kunstzinnige en culturele, activiteiten. Daarnaast vormen de ontwikkelingen in de infrastructuur en de dorpskernen een dankbare bron. Een aantal highlights is samengebracht in enkele fotoalbums die met internet op alle mogelijke media zijn te bekijken, zoals PC/Mac, tablet en smartphone. Een groot scherm maakt natuurlijk wel meer indruk.

Een jaar fotograferen in het gebied levert al gauw enkele tienduizenden foto's op. Elk jaar maak ik een keuze van de 'beste' foto's in een drietal categorieën: landschap, natuur en activiteiten, die ik met plezier deel met belangstellenden. In een 'full-screen' ('volledig-scherm') presentatie komen de foto's voorbij, waarbij de beleving nog groter kan worden met het achtergrondgeluid. 
Klik op een plaatje om de bijbehorende fotopresentatie te starten. De albums van vorige jaren zijn ook nog beschikbaar. Veel plezier! Henk Groenendaal.

Meer beleven?

Dat kan met een groeiend aantal routes op de nieuwe website beleef.middendelfland.net. Op dit moment zijn er wandel- en fietsroutes in en om het Midden-Delfland gebied die virtueel beleefd kunnen worden. Daarnaast kun je een eigen route intekenen langs jouw mooiste plekken, en die route vervolgens virtueel beleven. Ook individuele locaties kunnen worden bekeken. Een keuze uit diverse categoriën is mogelijk en er is een zoekscherm. Geniet er van!

02 april 2024